DPABI Error after normalization

Hello, after the normalization step, after the files have been moved, I get this below error. 

The folder "PicturesForChkNormalization" has been created but has not been populated. It is empty. Any suggestions on what could be the issue? Thanks.

-------------------------------

Error using subsindex

Function 'subsindex' is not defined for values of class 'matlab.ui.Figure'.
 
Error in y_spm_orthviews>addcolourbar (line 883)
if st{curfig}.mode == 0,
 
Error in y_spm_orthviews>addtruecolourimage (line 824)
addcolourbar(1,bset);
 
Error in y_spm_orthviews (line 511)
        addtruecolourimage(varargin{1}, varargin{2},varargin{3}, varargin{4}, ...
 
Error in y_Call_spm_orthviews (line 149)
    y_spm_orthviews('Addtruecolourimage',H,BrainHeader,ColorMap,1-Transparency,PMax,NMax);
 
Error in DPARSFA_run (line 2980)
            H = y_Call_spm_orthviews(Ch2Filename,0,0,0,18,Filename,jet(64),0,250,H,0.8);
 
 
Error in DPARSFA>pushbuttonRun_Callback (line 1786)
    [Error]=DPARSFA_run(handles.Cfg);
 
 
Error in gui_mainfcn (line 95)
        feval(varargin{:});
 
Error in DPARSFA (line 30)
    gui_mainfcn(gui_State, varargin{:});
 
 
Error while evaluating UIControl Callback

Forums:

Might be a problem with your matlab version.

I am also having this problem. I am using Matlab 2018a. Do you have any further suggestions? Thanks!

I have noticed something that helped me solve this (though I don't know if this is the problem other people are facing). If I try to run a subset of my subjects from a later stage of preprocessing (e.g. FunImgAR and structural images already preprocessed), this is when I get this error. (And actually, at times, I am not able to run normalization at all.) Now the interesting thing is, if I include the subject who was first in the initial analysis, there is no problem.  

I wonder if there is something in the programming that would produce this bug? I have noticed that sometimes the first subject has a greater number of files in T1ImgNewSegment. The bug is actually not a big deal at all if you know about it - just include the first subject from the initial analysis in the repeated subanalysis.

 

It's a matlab GUI problem. Somes times happens in regenerating the normalization pictures. It doesn't affect the accuracy of processing. Just continue the processing by set Starting Directory Name.